Import / Export

Import / Export

Wij zijn sinds lange tijd zeer actief in het aankopen van goederen en materialen uit China, Pakistan, Vietnam, India en Indonesië.

Doordat wij lid zijn van een grote inkooporganisatie welke zich heeft gespecialiseerd in toelevering van de zitmeubelindustrie, meubelstoffeerderijen, zeilmakerijen, markiezenfabrieken enz. kunnen wij diverse groepen artikelen zeer voordelig aankopen en voor lage prijzen in de markt zetten.

Deze samenwerking met andere importeurs, verdeeld over een aantal continenten, zorgt ervoor dat de prijzen laag blijven en de kwaliteit hoog. Er zijn dus meerdere personen die dit traject op de voet volgen en elkaar kunnen ondersteunen daar waar het nodig is.

Wij bezoeken 2 á 3 keer per jaar deze landen samen met andere leden van deze inkooporganisatie om zich te laten informeren over nieuwe producten, controle uitvoeren in productieprocessen om de kwaliteit hoog te houden en te zorgen dat de leveranciers aan hun verplichtingen voldoen.

Door de enorme ervaring van deze inkoopgroep en prima contacten met alleen gerenommeerde grote fabrikanten in deze landen verzekeren wij een behoorlijke kwaliteit.

   

Veel goederen worden op commissiebasis per container doorverkocht naar grootverbruikers. Denk hierbij aan non-woven onderdoek, matrashoezen en hoezen voor kussens maar ook aan binnenkussens.

Voor meer interesse kunt u zich wenden aan ons verkoopkantoor te Herkenbosch of ons contacteren via info@botmanbv.nl