Over ons

Over Botman Roermond B.V.

Botman Roermond B.V. is in Europa één van de leidinggevende groothandels als het gaat om toelevering van materialen, machines en diensten voor de meubelindustrie en meubelstoffeerderijen.

Botman B.V. is ruim 40 jaar op de Europese markt actief.  Al deze jaren zijn wij zeer intensief bezig geweest om nieuwe stoffeertechnieken en hulpmiddelen te ontwikkelen voor deze boeiende doelgroep. Onze jarenlange ervaring, kwaliteitseisen en kennis van de produkttechnische ontwikkelingen binnen de branche, vormen de sterke basis van ons bedrijf. Als importeur, producent en distributeur. Maar vooral als adviseur! Wij helpen u graag verder.

Wij zullen u snel kunnen antwoorden op technische vragen en prijzen betreffende artikelen uit ons leveringsprogramma.
Laat uw wensen aan ons weten per telefoon: +31 (0)475 53 46 66 of per mail op info@botmanbv.nl

Op onze website proberen wij zo uitgebreid mogelijk technische informatie te verstrekken. Verder is een webwinkel toegevoegd waarop u on-line uw bestellingen kunt doogeven. Elke dag worden er artikelen toegevoegd en de artikelen worden duidelijk omschreven.

Door eigen distributie, het brede leverings-programma én de grote voorraad zijn wij in staat om al onze produkten in 'no time' bij u af te leveren.