Home » Koudschuim Matras
+31 (0) 475 53 46 66

Een koudschuim matras

Voor de juiste materialen in de meubelindustrie

Wilt u voor een scherpe prijs/kwaliteit verhouding koudschuim bestellen voor het maken van een matras? Bij Botman Roermond B.V. staan wij klaar om u te helpen met het vinden en leveren van variƫrende hoeveelheden van dit materiaal. Wij bezorgen onze producten aan alle bedrijven in de meubelstoffeerderij. U ontvangt uw bestelling van ons zo snel mogelijk. Bekijk gerust onze producten in het online assortiment.

Hoge kwaliteit materiaal nodig voor het koudschuim matras?

Koudschuim is een type polyurethaanschuim en is schuim met een hoge veerkracht. Dit materiaal heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur. Hierdoor ademt het materiaal zeer goed en voert het vocht af. Kuilvorming komt in een matras van koudschuim dan ook niet voor. Wij kunnen voor u onder andere optreden als importeur, producent en distributeur van polyether. Wilt u materiaal kopen? Dan kunnen wij voor u optreden als adviseur.

Bij Botman Roermond B.V. kunt u terecht voor:

- Een bedrijf dat al bijna 40 jaar actief is op de Europese markt;

- Een groot aanbod materialen, machines en diensten;

- Professioneel personeel dat uw bestelling goed en snel verwerkt;

- Snelle antwoorden op technische vragen;

- Scherp geprijsde artikelen.

Meteen online uw bestelling plaatsen

U kunt altijd ons online assortiment bekijken en hier koudschuim voor in een matras bestellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Botman Roermond B.V.? Neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@botmanbv.nl of te bellen met +31 (475) 534666. Wij staan voor u klaar!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Polyether Leverancier, Op Maat - Matras Polyether, Matras - Koudschuim Matras - Polyether SG40, SG35 - Polyether Schuim, Polyetherschuim - Polyether Blokken, Platen - Polyether Kopen, Bestellen - Polyether SG30, SG25 - Verpakkingsschuim, verpakkingsschuim op maat, verpakkingsschuim op rol - Schuimverpakking, schuimrubber verpakking op maat